A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради

Майстер-клас «ЇЇ величність, Хімія»

Дата: 19.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 4

       16 лютого 2023 інспектором управління освіти, молоді та спорту Козловою Вітою Іванівною було проведено майстер-клас «ЇЇ величність, Хімія» для вчителів хімії Миргородської міської територіальної громади.
Учасники майстер-класу називали сполуки хімічних речовин та перевіряли свої відповіді за допомогою ліхтарика; урівнювали рівняння хімічних реакцій та використовуючи коефіцієнти рівнянь хімічних реакцій, малювали ялинки.
Також учителі поєднували половинки сердечок, відновлюючи цілісність(в одних половинках сердечок були написані формули речовин, а в інших – назви речовин) та працювали з «розбитими сердечками» (відновлювали рівняння хімічних реакцій).
У другій частині мастер-класу вчителі експериментували з відваром синьокачанної капусти, досліджуючи його властивості як індикатора. Також Віта Іванівна продемонструвала дослід «Фараонові змії». Педагоги обговорили під час вивчення яких тем з хімії доцільно проводити ці досліди.
Майстер-клас пройшов у дружній та невимушеній атмосфері. Учителі були раді спілкуванню в режимі «офлайн». Тримаємо освітянський стрій! Разом до Перемоги!


Юлія Невєрова, головний інспектор управління освіти, молоді та спорту


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень